λογότυπο ευφροσύνης μπαχάρια
επιλογή ελληνικών επιλογή αγγλικών

Ευφροσύνης Μπαχάρια

Ο πρώτος λίθος της εταιρείας μπήκε από την Ευφροσύνη το 1993 στα Χανιά Κρήτης, μελετώντας τη φύση προσπαθεί να φέρει στο κάθε νοικοκυριό ότι πιο φυσικό και πολύτιμο υπάρχει από την ίδια τη φύση. Από τα πολύ παλιά χρόνια οι Κρήτες ήταν ο μακροβιότερος λαός της Ευρώπης και δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα συζητιέται και προβάλλεται η κρητική διατροφή σαν πρότυπο υγιεινής και γευστικής διατροφής. Τα Mπαχάρια Ευφροσύνης προσπαθώντας να διατηρήσουν αυτή τη παράδοση αλλά και να την διευρύνουν, έχουν αφοσιωθεί στην δημιουργία προϊόντων τα οποία προέρχονται εξολοκλήρου από την κρητική γη. Η ποικιλία σε προϊόντα, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μας έχουν κατατάξει σε μια από τις πιο καταξιωμένες βιοτεχνίες στην Ελλάδα.

Βότανα και μπαχαρικά χονδρική

Στα Μπαχάρια Ευφροσύνης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά μπαχαρικά, μείγματα μπαχαρικών και μοναδικά κρητικά βότανα όπως μαλοτήρα (τσάι βουνού), δίκταμο, φασκόμηλο, κ.α. Βλέποντας τις τάσεις του αύριο δημιουργήσαμε συσκευασίες που προβάλουν την μοναδικότητα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κατ τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν τα ελληνικά βότανα και μπαχαρικά. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε τιμές χονδρικής και συνιστώνται για τουριστικές επιχειρήσεις, καταστήματα παραδοσιακών τροφίμων, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, κρεοπωλεία, φρουταγορές και κάβες.

Παραδοσιακά προϊόντα

Τα Μπαχάρια Ευφροσύνης αντιπροσωπεύουν το μεγαλείο της Κρήτης με παραδοσιακά προϊόντα χωρείς συντηρητικά, φτιαγμένα με σεβασμό προς την φύση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κατασκευές με μπαχαρικά σε καλάθια, κατασκευές μπαχαρικών σε καρτέλες, συνθέσεις μπαχαρικών σε κουτιά ή τσουβαλάκια και πολλά άλλα. Στα Μπαχάρια Ευφροσύνης μπορείτε ακόμα να βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυσικά σαπούνια ελαιολάδου, σκευή κουζίνας από ξύλο ελιάς και παραδοσιακές ελληνικές καραμέλες σε διάφορες γεύσεις.

Βιοτεχνία: Περιβόλια θερίσσου,
Χανιά Κρήτης, Τ.Κ 73100
Τηλ/Φαξ : +30.28210.93471
Υποκατάστημα: Σκρυδλώφ 32
(στιβανάδικα), Χανιά Κρήτης.

© 2019 ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΑ

επιλογή ελληνικών επιλογή αγγλικών

λογότυπο ευφροσύνης μπαχάρια
επιλογή ελληνικών επιλογή αγγλικών